Prvi radarski detektor z zaznavanjem puščanja

  • Prvo orodje, ki omogoča pripravo dokumentacije s posnetkom zaslona in prenosom podatkov v računalnik
  • Razširjene funkcije, kot je edinstveno zaznavanje puščanja, za različne vrste uporabe
  • Natančni rezultati zaradi novih prikazov in upoštevanja dodatnih vrst sten
  • Visoka dodana vrednost po nakupu zaradi prihodnjih posodobitev programske opreme
Bosch sistematično izboljšuje segment detektorjev

Najnovejše orodje, ki je bilo optimizirano na podlagi povratnih informacij uporabnikov, je D-tect 200 C Professional.

To je prvi radarski detektor na trgu, ki lahko beleži meritve s posnetkom zaslona. Te meritve lahko nato prek kabla USB-C® ali kartice SD prenesete v računalnik in obdelate. Orodje omogoča, da lažje kot doslej pripravite dokumentacijo, na primer za pokritost armaturnih palic z betonom ali zaznavanje kablov pod napetostjo.

Poleg tega je radarski detektor prvič opremljen s funkcijo zaznavanja puščanja. Funkcija temelji na izboljšani obdelavi signalov, ki omogoča analizo in prikaz vlažnih mest na površinah sten s pomočjo odbitih radarskih valov. Tako lahko hitreje odkrijete počene vodovodne cevi brez razkopavanja stene. Namesto prejšnjih dveh prikazov na zaslonu, imajo strokovnjaki zdaj za zaznavanje predmetov na voljo štiri prikaze na 3,5-palčnem barvnem zaslonu. Rezultate zaznavanja lahko še lažje preberejo in na njihovi podlagi sprejmejo ustrezne ukrepe. Detektor D-tect 200 C Professional vodjem gradbišč, testnim inženirjem, strokovnjakom ali obrtnikom iz različnih strok zagotavlja zanesljive rezultate.

Štirje različni pogledi za optimalne rezultate zaznavanja

Največja globina merjenja je 20 centimetrov. D-tect 200 C Professional se od konkurenčnih modelov razlikuje po tem, da so predmeti predstavljeni z natančnim prikazom globine in barvno kodo v prikazu predmeta: npr. kabli pod napetostjo so rumene barve, železove kovine so temno modre barve, druge kovine pa turkizne barve. Prikaz predmeta omogoča zelo jasen pregled vseh zaznanih predmetov in je zato standardni prikaz orodja. Uporabniki lahko takoj vidijo, koliko in kateri predmeti so pod ometom, kar jim olajša na primer vgradnjo stenskih omar ali drugih komponent. Poleg tega je mogoče izbirati med prikazom predmeta ali globine vrtanja do zaznanih predmetov.

Še natančnejše in globlje zaznavanje omogoča izboljšana radarska tehnologija z novim sistemom anten in novim Boschevim radarskim čipom. Visoko natančnost je mogoče zagotoviti tudi s predhodno izbiro vrste stene, saj različne lastnosti sten vplivajo na zaznavanje predmetov. Orodje ima shranjene vse trenutne vrste sten. Med drugim so to betonski zidovi, suhi betonski in opečnati zidovi, tudi tisti iz opek z navpičnim in vodoravnim jedrom, ter suhomontažni zidovi. D-tect 200 C Professional ustrezno filtrira signale in tako zagotavlja še natančnejše rezultate.

Pri uporabi različnih materialov sta v veliko pomoč prikaz signala in prikaz signala 2D. Prikazujeta moč ali moč in globino signala, kar uporabniku zagotavlja informacije o stanju stene. Tako je mogoče jasno videti mrežne strukture, na primer armaturne palice. Na mestih, kjer je malo prostora, je zelo uporaben točkovni prikaz. V tem prikazu orodja ni treba premikati po površini, da bi zaznali predmet. Orodje namreč pokaže predmet takoj, ko ga prislonite ob steno. Poleg tega, da je mogoče z napravo D-tect 200 C Professional zaznavati predmete, jo je mogoče uporabiti tudi za merjenje in označevanje razdalje, na primer za določanje enakomernih razdalj med profili kovinskih/lesenih čepov pri utrjevanju suhomontažnih sten ali za natančno sestavljanje stenskih omaric.

Visoka dodana vrednost - tudi po nakupu orodja

Karkoli želijo uporabniki: meni jih vodi skozi posamezne meritve z jasnimi razlagami v obliki slik in besedila, tako da je možnost za napake pri uporabi res majhna. Možna je izbira vira energije: D-tect 200 C Professional lahko deluje z zamenljivo baterijo v profesionalnem 12-voltnem sistemu in s štirimi alkalnimi baterijami AA skupaj s profesionalnim adapterjem za baterije AA1. Radarski detektor z baterijo kapacitete 2,0 Ah tehta malo manj kot 700 gramov. Je izjemno lahek.

Ko bodo v prihodnosti na voljo nove funkcije, na primer za pripravo dokumentacije, bodo uporabniki lahko prenesli brezplačne posodobitve programske opreme. Torej ima orodje dejansko visoko dodano vrednost tudi po nakupu.

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.