Kupec lahko izdelke naročene na modrimojster.si plača na naslednje načine:

Po predračunu ali UPN obrazcu

Zahtevek za plačilo po predračunu odda kupec v postopku zaključka naročila. Po zaključku naročila (oddanem naročilu) bodo kupcu na elektronski naslov poslana podrobna navodila za plačilo.

Plačilo izvedite preko spletne banke, v poslovalnicah banke ali pošte. Ko prodajalec prejme plačilo na transakcijski račun,  je naročilo tudi potrjeno in pričnejo teči roki za izpolnitev obveznosti. Pri tem načinu plačila se lahko proces dostave podaljša za 1-2 delovna dneva oziroma za čas da prodajalec prejme sredstva na transakcijski račun.

Zahtevek za izdajo predračuna lahko posredujete tudi po elektronski pošti narocila@modrimojster.si.

S plačilno kartico

Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Stripe. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, American Express, Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).

Plačilo po prevzemu in plačilo ob osebnem prevzemu ni mogoče.

V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z načini plačila, nas kontaktirajte na elektronski naslov podpora@modrimojster.si.

Vklopi razum zahtevaj račun

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.