V spletni trgovini modrimojster.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostava blaga se izvede v roku ki je naveden na spletni strani samega artikla in se izvrši na naslov, ki ga navedete ob oddaji naročila. Za naročila potrjena  do 10. ure, se bomo potrudili, da jih odpremimo še isti delovni dan (velja za blago na zalogi). V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o tem obvestimo.

Dostavo naročenih izdelkov izvajamo v sodelovanju z družbama Gebruder Weiss in DPD, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem naročilo lahko izpolnili hitreje in bolj učinkovito. Končna dostava je odvisna od ponudnika storitev dostave na dom.

Za naročila do vključno 198,99 EUR znašajo stroški dostave 6,10 EUR, za naročila nad 199,00 EUR pa je dostava brezplačna. Ker se zavedamo, da je čas dostave za vas pomemben, bomo v primeru da naročite dva ali več izdelkov z različnimi dobavnimi roki, odposlali izdelke ločeno in vam pri tem ne bomo zaračunali dodatne poštnine.

V kolikor imate dodatna vprašanja ali potrebo po individualnem dogovoru, nas kontaktirajte na elektronski naslov podpora@modrimojster.si

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.