Majhen pripomoček z izjemno močjo

  • Hitro in enostavno čiščenje brez napora
  • Različni nastavki za različne površine
  • Vodoodporna zasnova za čiščenje v mokrem okolju
Ali se pripravljate na spomladansko čiščenje?

Z Boschevo krtačo UniversalBrush je čiščenje še učinkovitejše in temeljitejše. Brezžična čistilna krtača z vrtljivo glavo in različnimi nastavki odstrani trdovratno umazanijo na težko dostopnih mestih, hkrati pa je nežna do površin. Naporno ročno čiščenje je tako stvar preteklosti.

Uporabite jo lahko v kuhinji, kopalnici, za avto, žar, stole in še marsikje. Krtača UniversalBrush je priročna gospodinjska pomočnica tako v zaprtih prostorih kot na prostem in poskrbi, da se površine spet zasvetijo. Ta majhen pripomoček se ne ustavi niti takrat, ko druga orodja ne zmorejo več: krtača UniversalBrush se vrti, tudi ko z njo pritiskate ob površino, kar zagotavlja še učinkovitejše čiščenje.

Različni nastavki - različne možnosti čiščenja

Akumulatorska čistilna krtača je vodoodporna in se lahko uporablja za suho in mokro čiščenje s čistilnimi sredstvi. Ob dobavi je krtači priloženih pet nastavkov: trije nastavki, ki jih je mogoče zamenjati s preprostim sistemom klikanja – krtača, krtača za fino čiščenje in držalo za blazinice – ter blazinica za trdovratno umazanijo in blazinica iz mikrovlaken.

Krtača je idealna za čiščenje zelo umazanih površin, kot so vodni kamen na ploščicah, fuge ploščic ali platišča avtomobilskih koles. S krtačo za fino čiščenje zlahka odstranite umazanijo na težko dostopnih mestih, npr. v kotih, okoli pipe ali v okenskih in vratnih profilih. Različne čistilne blazinice je mogoče uporabiti z držalom za blazinice in se preprosto pritrdijo s trakom Velcro. Rjava blazinica zanesljivo odstranjuje zelo trdovratne obloge, npr. prismojeno hrano na rešetki za žar, v litoželezni ponvi ali v pečici - zlahka pa odstrani tudi majhne madeže rje. Modra blazinica iz mikrovlaken hitro in nežno očisti posodo iz nerjavnega jekla, keramične kuhalne plošče, pomivalna korita, armature in steklena vrata kabin za prhanje. Na voljo sta še zelena in bela blazinica. Z zeleno blazinico poskrbite, da se na steklenih vratih pečice ne nabira umazanija, medtem ko z belo blazinico za melamin očistite občutljive površine, kot so prevleke za stole ali avtomobilski sedeži. Krtača ne pušča ostankov na čevljih, vratih in steklenih površinah.

Po končanem delu lahko krtačo UniversalBrush preprosto in hitro očistite pod tekočo vodo. Nastavke in blazinice lahko seveda ponovno uporabite, pomivate pa jih lahko v pomivalnem stroju do temperature 50 °C. Priročna pomočnica je zaradi kabla Micro USB tudi hitro pripravljena za ponovno uporabo.

Kdor želi okna očistiti hitro, brez cviljenja in črt, lahko uporabi Boschev čistilnik oken GlassVac. Ta brezžični čistilnik oken je priljubljen gospodinjski pripomoček zaradi edinstvene tehnologije gume za brisanje in kompaktne zasnove, ki omogoča sesanje blizu robov.

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.