Vodnik po božičnih darilih

Iščete božično darilo? Ne iščite več. Pri nas imamo popolna darila, ki jih boste odložili pod božično jelko in v božične nogavice tudi za najzahtevnejše obdarovance na vašem nakupovalnem seznamu, od mojstrov vrtnarjenja do ljubiteljev raznih pripomočkov.

Zamo III (komplet)

Digitalni laserski merilnik Zamo je popoln pripomoček, ki ga letos lahko položite v božično nogavico ljubitelju različnih pripomočkov. Ima pregleden zaslon, upravlja pa se z enim samim gumbom, zato ga lahko povsem enostavno uporabljajo ljudje vseh starosti.

Priročni komplet nastavljivega lasarskega merilnika razdalj dobite s tremi uporabnimi nastavki. Za merjenje razdalj, predmetov, površin ter za uravnavanje predmetov na steni. Je sodobne oblike in je ne samo uporabno, pač pa tudi zelo privlačno darilo za letošnji božič.

UniversalAquatak 125

Boschev visokotlačni čistilnik je odlično darilo za vse navdušene vrtnarje, ljubitelje avtomobilov, motoriste ali gorske kolesarje. Čistilnik UniversalAquatak 125 je kompaktne oblike in ga je mogoče uporabiti takoj, ko ga vzamete iz embalaže.

GSB 120

Akumulatorski kombinirani vrtalnik je edinstveno darilo za vse domače mojstre, ki ga lahko uporabljajo tako v stanovanju kot na vrtu. Ima 2 nastavitvi hitrosti in omogoča vrtanje lukenj v različne materiale ter vijačenje vijakov, kar mojstru olajša domača opravila.

EasyCut 12

Žaga EasyCut 12 se odlično obnese v zaprtih prostorih in na prostem, saj je akumulatorska in zagotavlja mobilnost brez kabla in svobodo gibanja. Nova tehnologija žaganja ne zahteva vzdrževanja, ne potrebuje olja ali ostrenja, kar pomeni manj skrbi za uporabnika. Z žago hitro in naravnost odrežete veje in lesene deske. Zares popolno orodje za domače mojstre in vrtnarske navdušence.

ALB 18 LI

Akumulatorski pihalnik listja je odlično orodje za vse, ki nameravajo letošnjo zimo za vedno odložiti grablje v kot. Zaradi ergonomske oblike, majhne teže in zmogljivega motorja s pihalnikom zlahka odstranite listje tudi na najbolj zahtevnih mestih.

Komplet PMF 220 CE

Večnamensko orodje PMF je idealno darilo za vsestranskega mojstra. Zaradi obsežnega nabora dodatkov s sistemom Starlock lahko s tem orodjem režete, strgate, žagate in brusite. Odlično za vse, ki radi popravljajo ali osvežujejo staro pohištvo, saj orodje omogoča neskončne možnosti uporabe.

Truvo

Digitalni detektor Truvo je nepogrešljiv del vsakega kompleta orodij, saj zazna kable pod napetostjo do globine 50 mm ter jeklene in bakrene predmete do globine 70 mm in 60 mm - nujen pripomoček za vsakega domačega mojstra. Njegova uporaba je preprosta: upravljati ga je mogoče z enim gumbom, umerja pa se samodejno. Dobite ga v embalaži iz pločevinaste škatle. Popolno praktično darilo za nekoga, ki rad vse naredi sam.

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.