Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine modrimojster.si in definirajo prodajne pogoje ter pravice in obveznosti v poslovnem odnosu med podjetjem Ekogreen d.o.o. (v nadaljevanju prodajalec) in kupcem.

Splošni pogoji Spletne trgovine modrimojster.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino modrimojster.si upravlja družba Ekogreen, družba za trgovinske in poslovne dejavnosti, d.o.o., Ulica gledališča BTC 10, 1000 Ljubljana, matična ševilka: 3828271000,davčna številka : SI36658936, ki je ponudnik storitev e-poslovanja.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so v veljavi v trenutku nakupa (oddaje naročila na spletni platformi modrimojster.si). Kupec je ob vsakokratni oddaji naročila preko spletne trgovine modrimojster.si opozorjen na splošne pogoje poslovanja ter jih z oddajo naročila samodejno sprejme in s tem potrdi seznanjenost z njimi.

Splošni pogoji poslovanja so v celoti navedeni tukaj.

Želimo vam veliko modrih nakupov!

Ljubljana, 15.12.2021

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.