Drobilnik: dragocen pomočnik na vrtu

Drobilnik je v veliko pomoč pri drobljenju organskega materiala. Prav nam pride zlasti za veje, ki jih obrežemo spomladi in jeseni. Drobilnik ustvarja sekance, ki jih lahko odlično uporabite drugje na vrtu. S tem se ustvarja naravni cikel, v katerem se surovine ne zavržejo. Tako lahko na primer zdrobljene veje postanejo mulč za potke ali zastirka za gredice. Iz drobnih vejic z veliko listja pa lahko naredite visokokakovostno mešanico za kompostnik.

Rahljanje in prezračevanje trate

Pravi čas za rahljanje je od aprila do septembra. Če trato poleti intenzivno uporabljate, jo morate zrahljati spomladi ali pa počakati do poznega poletja. Po rahljanju trata potrebuje nekaj tednov, da si opomore, zato je v tem času ne obremenjujte. Z rahljanjem ne čakajte predolgo. Maja je pogosto že zelo toplo in suho. Če z rahljanjem počakate do takrat, boste morali trato izdatno zalivati, da jo boste zopet »zaprli«.

Vse, kar morate vedeti o žagah

Orodja za rezanje so nepogrešljiva tako za projekte »naredi sam« kot za delo na vrtu. Uporabljajo se lahko za rezanje različnih materialov, od lesa do jekla, kjer ustvarijo pravi rez v vsakem projektu, ki se ga lotite, naj gre za tesne krivine ali čiste reze debelih materialov. Tukaj vam predstavljamo priročni vodnik, s pomočjo katerega boste lažje izbrali pravo žago za pravo delo.

Vodnik po božičnih darilih

Iščete božično darilo? Ne iščite več. Pri nas imamo popolna darila, ki jih boste odložili pod božično jelko in v božične nogavice tudi za najzahtevnejše obdarovance na vašem nakupovalnem seznamu, od mojstrov vrtnarjenja do ljubiteljev raznih pripomočkov. Tu je seznam z izborom naših daril za praznično obdobje.

UniversalBrush - Boscheva akumulatorska čistilna krtača

Ali se pripravljate na spomladansko čiščenje? Z Boschevo krtačo UniversalBrush je čiščenje še učinkovitejše in temeljitejše. Brezžična čistilna krtača z vrtljivo glavo in različnimi nastavki odstrani trdovratno ...

Preprosto zaznavanje in priprava dokumentacije: Bosch D-tect 200 C Professional za profesionalce

Bosch sistematično izboljšuje segment detektorjev. Najnovejše orodje, ki je bilo optimizirano na podlagi povratnih informacij uporabnikov, je D-tect 200 C Professional.

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo.

Spletna stran modrimojster.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb "Strinjam se" soglašaš z njihovo namestitvijo.